NederlandsDeutsch

SWIP Advanced cursus

SWIP Advanced cursus

 

Docenten: Drs. Nico van der Werff en Drs. Jan Cleyndert

 

In deze vervolgcursus voor zowel tandartsen als assistenten (alleen assistenten die de tandarts begeleiden), wordt de kennis verdiept door een klinisch vervolg op de bij SWIP Basic cursus geleerde theorie. Het vervolg is sterk praktisch opgesteld en geeft deelnemers, door de intensieve en persoonlijke begeleiding,  meer zekerheid en zelfvertrouwen in hun behandeling naar de patiënt toe. 

De deelnemers introduceren ca. vijf patiënten uit de eigen praktijk in telkens een aparte casepresentatie. De voordracht toont de bijbehorende planning, het begin en het verloop van de behandeling. Aan de hand van deze casepresentatie wordt de start en/of het verloop van de behandeling per patient uitgebreid besproken.

Deze cursus geeft een goede basis als u wilt toetreden tot het OK-Register van de OVAP.  Het aantal deelnemers per groep is beperkt, om individueel en gedetailleerd te kunnen blijven werken!

 

 

 

Klik hier voor SWIP Advanced informatie & kosten

 

 

Ortho Company bestaat uit vier divisies die gespecialiseerd zijn op het gebied van  orthodontie.

 

Blijf op de hoogte en meld u aan voor de 

 

 

Ortho Supplies introduceert een Webshop waar u al uw orthodontische materialen kan bestellen.

Ortho Lab verzorgt al uw orthodontisch techniekwerk, apparaten en behandelplannen.

Ortho Academy biedt cursussen en nascholing voor tandartsen die maxillofaciale orthopedie en orthodontie in de eigen praktijk willen opzetten en uitbreiden.

Ortho Forum is het digitale kennisplatform voor orthodontie in uw praktijk. 

Word nu Ortho Forum-lid! Kijk bij de voordelen en voorwaarden